Theateraanbod Seizoen 2022-2023

Bureau Damen & de Heer Preview Deal

Poster Preview Deal algemeen

Tijdens de Bureau Damen en de Heer Preview Deal geven drie artiesten een sneak peek van hun avondvullende voorstelling. Het publiek krijgt de gelegenheid om alvast kennis te maken met de artiesten die ze op een later moment nogmaals kunnen bezoeken in het theater! Iedere voorstelling is uniek, het theater bepaalt namelijk wie er op komen treden. Van cabaret en Franse chansons tot bluesrock, alles kan aan bod komen en heeft daardoor voor ieder wat wils.

Fijne voorwaarden
Voor de theaters hebben we hele fijne voorwaarden opgesteld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons aanbod. Een gunstige partageverdeling zonder garantiesom. Neem gerust contact op voor meer informatie.

The Artist Academy - met Leon van der Zanden

The Artist Academy Poster

In ‘The Artist Academy’ worden artiesten uit diverse disciplines live voor publiek gecoacht door cabaretier Leon van der Zanden. 

Tijdens deze masterclass treden er drie artiesten op die ieder hun eigen materiaal ten gehore brengen. Gedurende het optreden onderbreekt Leon de artiesten om hen feedback te geven of vraagt hij ze om het juist helemaal anders te doen. Hij werkt hierin samen met het publiek. Misschien ben je zo wel getuige van de geboorte van een hilarische grap, of juist van een enorm krachtig en kwetsbaar verhaal.

Leon weet met al zijn ervaring en feilloze intuïtie de artiesten weer terug te brengen bij zichzelf en bij de kern van hun boodschap. Een inspirerende avond vol met alles wat theater zo mooi maakt!  

Masterclass-stamp2-300x170-300x170

Paulus Schäfer - Joost Zoeteman Quartet - Gypsy Swing, muziek, verhaal en passie!

Poster Joost en Paulus

In dit programma wordt u meegenomen in de muzikale wereld van de gipsyjazz en swing. Vier virtuoze musici brengen een afwisselend programma vol zigeunervuur en virtuositeit. Voor velen bekende en aansprekende muziek, maar ook een prachtige gelegenheid om met de muziek kennis te maken. 

Django Reinhardt komt natuurlijk aan bod, maar ook hoe het is om op te groeien in een grote zigeunerfamilie, en hoe de traditie van deze muziek van vader op zoon wordt doorgegeven. De gitaar staat centraal en hoort u in allerlei kleuren voorbijkomen. Ook de drums en contrabas laten zien dat ze een bijzonder verrassende kant hebben.

Maarten Stalpers - Gilbert Becaud ontmoet..

Maarten_Gilberttbvtheater_voor

50 jaar nadat hij de eerste LP van Gilbert Becaud hoorde wanneer zijn ouders het afdraaiden, neemt professioneel chansonnier, klarinettist en saxofonist Maarten Stalpers je in dit programma mee in het leven van Gilbert Becaud, één van de meesters van de Franse Chanson. Bekende chansons passeren de revue, niet alleen van Becaud, maar ook van andere grootheden zoals Julien Clerc, Edith Piaf, Charles Aznavour en Jacques Brel.

Een nostalgische reis door de tijd waarin ook de saxofoon en klarinet zich zullen laten gelden. 

Chantal v.d. Berg - Schat, zet jij de vuilnis buiten...NU?!

Visual Show aangepast

Een interactief theatercollege over de grootste strijd ter wereld, man vs. vrouw! Alhoewel we het gelukkig goed met elkaar kunnen vinden, begrijpen we toch ook heel veel niet van elkaar. Want waarom kijkt die vent nou niet eens om zich heen, als ie iets zoekt terwijl het recht voor zijn neus ligt?? En waarom blijft die vrouw maar praten, terwijl ik daar helemaal niet op zit te wachten… kom meteen met de samenvatting.

Chantal neemt je mee op een interactieve reis door de hersenen om stil te staan bij alle miscommunicatie en alle ergernis die we dagelijks tegen het lijf lopen. Ze laat je zien hoe de hersenen van een man totaal anders werken dan die van een vrouw. Enerzijds voor dat beetje begrip naar elkaar, maar zeker ook zodat we leren hoe we net even makkelijker onze zin kunnen krijgen! 

Meer over Chantal

Kleinere afbeelding Chantal van den Berg

All4Love - Tribute to Bryan Adams (Pieke)

Poster Theatertour Bryan Adams Tribute

Alles uit liefde, één voor allen, allen voor één…voor de muziek, voor de mensheid, voor het werk van rocklegende Bryan Adams.. Liefde is het beste antwoord op alles, zeker in deze bizarre en onzekere tijden. “Iedereen kan wel wat extra liefde gebruiken, toch?!” Pieke en zijn professionele begeleidingsband brengen een muzikale belevenis die elke muziekliefhebber zal waarderen. Een akoestische ode aan een sympathiek, benaderbaar en geniaal mens die ondanks alle roem van al meer dan 30 jaar met onvervalste pop/rock muziek aan de top, vooral zijn stem laat spreken… ALL4LOVE!

Meer over Pieke

Foto Bryan Adams op maat

Leif de Leeuw Band - 'Where we're heading' Release Tour

Visual theatertour Leif de Leeuw Band

Met ‘Where we’re heading’ levert de Leif de Leeuw band inmiddels hun 6de album af, drie volledige studio albums, 1 EP en 2 live albums. Met hun eigen muziek die zijn roots vindt in de Americana, in de stijl en sfeer van the Allman Brothers Band, hebben ze een stevige plaats veroverd in de Nederlandse muziekscene. 

De Leif de Leeuw band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek.

Meer over Leif de Leeuw

Esther Pelgrom - Promises to go

Esther_Theaterposter_Final_zonderwoorden

Met het theaterconcert ‘Promises to go’ belooft Esther samen met haar 4-koppige band een verrassende avond vol kleur. Haar eigen werk laat haar veelzijdigheid goed uitkomen. Ze houdt van lekker veel reuring op het podium. Een klein sfeervol liedje, groovende rocksong en symfonische kleuren. Haar songs zijn heel verhalend en de muziek sluit hier naadloos op aan. Thema’s zoals hoop, inspiratie, en passie zullen op een herkenbare wijze de revue passeren. Esther laat zich zich van een kwetsbare kant zien, maar ze gaat daarnaast ook een gezonde dosis humor en zelfspot niet uit de weg.

Meer over Esther Pelgrom

Gerrie Smits - Naakt

Gerrie Smits Naakt

Comédian Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. 

In zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Naakt’ geeft cabaretier Gerrie Smits zich bloot. Met zijn heerlijke Brabantse accent vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf en zijn vrijheid. Van ademsessie en latrelatie tot zijn eigen lichaam.

Deze voorstelling wordt geregisseerd door Leon van der Zanden.

Meer over Gerrie

Roman Sudesh - Beyond Illusions

Poster Beyond Illusions

Roman Sudesh is een goochelaar van de nieuwe stijl, een magic entertainer. In 2010 brak hij door dankzij zijn deelname aan de Uri Geller Show, waar hij als ware mindplayer en mentalist de finale bereikte. Daarna was hij te zien als meestergoochelaar in de televisieserie “De Magische Winkel”.

De meest persoonlijke show van Roman tot nu toe. Boordevol met illusies, mindtricks, magic, mindreading en nog veel meer. Of je nu van goochelen houdt of niet, Roman weet je als geen ander te boeien. In deze show komt zijn ware aard echt naar boven, of is het uiteindelijk toch allemaal maar illusie?

Meer over Roman

The Wheel of Comedy

Visual Comedy Wheel

The Wheel of Comedy is een uniek standup-comedy concept voor in de Nederlandse theaters! Gewapend met een rad met onderwerpen gaat MC Bram Martens naar het theater en neemt 2 professionele comédians en een comedy talent mee. 

The Wheel of Comedy… een show vol verrassingen en unieke bits, omdat het rad bepaalt waar de comédian het over zal moeten hebben. En het leukste van alles is, dat er ook een aantal blanco plekken op het rad zijn, die door het publiek mee ingevuld mogen worden. Op het puntje van de stoelen en lachen geblazen!

Meer over Bram

Bram Martens tijdens Utrechts Comedy Festival

Sem van den Borne - Dichtbij

Poster Dichtbij Sem van den Borne

Cabaretier Sem van den Borne is een podiumdier pur sang. In 2013 en 2014 drong hij door tot de finales van het Parkstad Cabaret Festival en Cabaretteketet. Ook speelde hij de halve finale van het Utrechts Cabaret Festival. 

In ‘Dichtbij’ geeft comedian Sem van den Borne een kijkje in zijn leven. Zijn struggles met het vaderschap als alleenstaand vader. Zijn scheiding en het vinden van een nieuwe liefde. Maar ook hoe alles in perspectief is komen te staan en hoe hij er nu voor kiest om veel meer uit het leven te halen. Persoonlijk en hilarisch, af en toe op het randje van rauw, maar van hem kun je het hebben.

Meer over Sem

Interesse?