Banner Bram Martens Comedian Artiestenpagina

Bram Martens

Comedian Bram Martens  is een ongepolijste diamant uit de Brabantse klei. Hij is inmiddels de 40 gepasseerd, kaal, getrouwd, heeft twee kinderen, nul labradors en een baan van 9 tot 5. Burgerlijkheid troef dus. Met tatoeages en grappen probeert Bram zijn ingekakte leven nog wat kleur te geven. Sinds 2011 bespeelt deze sympathieke laatbloeier de landelijke comedypodia met zijn stand-up Bramedy. Met rake grappen en hilarische observaties neemt hij elk publiek mee in zijn middelmatige leventje. In 2014 stond Bram in de halve finale van de prestigieuze Culture Comedy Award en in 2016 behaalde hij de 2e plaats en een eervolle vermelding bij de Delft Talent Awards.

Boekingsmogelijkheden

Stand up Comedy

Bram is te boeken als stand up comedian voor allerlei gelegenheden, Bramedy! Zowel zakelijk op maat als voor line-up shows. Zo is hij vaak te zien in het Eindhovense circuit, maar ook elders in het land zoals bij de Knock Out Comedy Crew. 
Als MC heeft Bram reeds jarenlange ervaring. Hij kenmerkt zich door een hoge likability en een oprechte interesse voor de bezoeker, waarmee hij het warme bad kan creëren dat een comedy show nodig heeft.

Dagvoorzitter

Met zijn ervaring in comedy, zijn vermogen om zichzelf goed af te stemmen op zijn publiek en zijn oprechte interesse voor politiek en actualiteit is comedian Bram Martens ook uitstekend in te zetten als dagvoorzitter voor uw evenement. Iemand die de balans weet te vinden tussen aandacht voor belangrijke zaken en de lach.

Media

Speellijst

No event found!