Banner voor Spreker Chantal van den Berg

Chantal van den Berg

Spreker Chantal van den Berg is een opvallende verschijning in de wereld van de seminars, lezingen, workshops en colleges. Ze is actief als spreekster en auteur op op het gebied van Neuromarketing en Neurowetenschappen. Kort gezegd, zij weet hoe de hersenen werken, waarom en hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. De afgelopen jaren is Chantal heel actief in de zakelijke sector. Grote bedrijven als Rabobank, Radboud UMC en Samsung hebben zich door Chantal laten adviseren, maar ook het onderwijs (o.a. Avans Hogeschool, Summa College en Universiteit Groningen) weet haar te vinden.

Nu duikt spreker Chantal van den Berg het theater in met een dynamisch en interactief theatercolleges ‘Waarom vrouwen zoveel praten en mannen niet kunnen zoeken’. Hersenweetjes over zaken waar we dagelijks mee te maken hebben en voor iedereen herkenbaar zijn.

Theatervoorstelling 22-23

Visual Show aangepast

Schat, zet jij de vuilnis buiten...NU?!

Het grote WAAROM ERGER IK ME AAN MIJN PARTNER theatercollege. Een interactief theatercollege over de grootste strijd ter wereld, man vs. vrouw! Alhoewel we het gelukkig goed met elkaar kunnen vinden, begrijpen we toch ook heel veel niet van elkaar. Want waarom kijkt die vent nou niet eens om zich heen, als hij iets zoekt terwijl het recht voor zijn neus ligt?? En waarom blijft die vrouw maar praten, terwijl ik daar helemaal niet op zit te wachten… kom meteen met de samenvatting.

Chantal neemt je mee op een interactieve reis door de hersenen om stil te staan bij alle miscommunicatie en alle ergernis die we dagelijks tegen het lijf lopen. Ze laat je zien hoe de hersenen van een man totaal anders werken dan die van een vrouw. Enerzijds voor dat beetje begrip naar elkaar, maar zeker ook zodat we leren hoe we net even makkelijker onze zin kunnen krijgen! 

Media

Speellijst

No event found!