Banner entertainment voor bedrijfsevenementen

Organiseert u een zakelijk event zoals een congres, personeelsfeest, seminar, managementvergadering, bedrijfsopening of productpresentatie? Bureau Damen en de Heer voorziet u graag van passend entertainment voor al uw bedrijfsevenementen. Ons aanbod bestaat natuurlijk niet alleen uit onze eigen artiesten. We hebben namelijk ook de mogelijkheid om een artiest naar keuze voor u te boeken. Naar wens kunnen wij ook, een gedeelte van, de organisatie van uw evenement op ons nemen.

Presentator & dagvoorzitter

Op zoek naar een unieke presentator of dagvoorzitter? Onze artiesten staan niet voor niets graag op het podium. Ze spreken op een natuurlijk wijze zonder gêne en passen zich eenvoudig aan onbekende situaties aan. Een stil moment opvullen, de zaal in een bepaalde sfeer brengen en de dag origineel afsluiten? Onze ervaren sprekers nemen actualiteit en persoonlijke input mee in hun voorbereiding en leiden iedere bijeenkomst in goede banen.

Comedy op maat

Onze comedians bieden naast hun eigen stand up comedy programma ook een maatwerk voorstelling aan. U kunt hierbij denken aan een speciaal voor uw bedrijf geschreven optreden, waarin bijvoorbeeld bepaalde afdelingen, collega’s of onderwerpen aan bod komen. Heeft u bijvoorbeeld die ene leidinggevende die het altijd beter weet, of een uniek voorval onder collega’s? Met comedy op maat nemen we onderwerpen naar wens mee in het entertainment voor uw bedrijfsevenement!

Wrap up comedy

Wrap up comedy is uitermate geschikt als afsluiting van een evenement of vergadering. Alle onderwerpen die gedurende de dag of tijdens de meeting besproken zijn komen nog een keer naar voren, maar dan vanuit de vlijmscherpe visie van een buitenstaander. De comedian kijkt mee met de bijeenkomst om deze vervolgens in ongeveer een half uur op humoristische wijze samen te vatten. Hij plaatst alles in perspectief en doorbreekt de bedrijfseigen gewoontes en vakjargon. Natuurlijk mag de nodige interactie bij een wrap up niet ontbreken waardoor de groep met een bijzonder en verfrissend gevoel de dag of meeting af zal sluiten.

Artiesten en bands

Bij een succesvol zakelijk event hoort ook de nodige ontspanning. Je kunt hierbij denken aan een originele opening van een presentatie of een feestelijke afsluiting van een congres. Afhankelijk van de soort bijeenkomst vullen wij het entertainment voor bedrijfsevenementen naar wens in.