Banner Esther Pelgrom

Esther Pelgrom

Singer-songwriter Esther is een door de wol geverfde muzikant die als artieste echt tot bloei kwam toen ze haar eigen songs ging schrijven.

Professioneel geschoold op het conservatorium in Maastricht startte ze haar carrière als fluitiste. Esther zingt en speelt in verschillende formaties. Haar warme stem komt in het jazzy-soul repertoire heel mooi tot zijn recht, maar ook in de Franse chansons voelt Esther zich helemaal thuis. Ze bouwde veel ervaring op in het theater als muzikaal leider van verschillende projecten, zangeres en als fluitiste. Dit maakte dat het podium als soliste steeds meer begon te lonken. Ze besloot al haar vaardigheden en inspiraties te verpakken in een eigen theaterconcert: Autumn Breeze. ‘’Groots, meeslepend en in staat om aan te raken’’ was één van de uitspraken uit het publiek.

Esther raakt geïnspireerd door dagelijkse situaties, ziet creativiteit en kunst in vele vormen. Ze schrijft erover in haar blogs en zet haar verhalen om in songs. In 2019 komt haar eigen werk uit in de vorm van een EP genaamd: ‘’On my way’’. De gelijknamige single behaalde onlangs de 6e plaats in de Gelderse top 100. In 2021 zal de release van haar 2e album ‘’promises to go’’ het levenslicht zien.

Theatervoorstelling 2022-2023

Esther_Theaterposter_Final_zonderwoorden

Promises to go

Met het theaterconcert ‘’Promises to go’’ belooft singer-songwriter Esther samen met haar 4-koppige band een verrassende avond vol kleur. Haar eigen werk laat haar veelzijdigheid goed uitkomen. Ze houdt van lekker veel reuring op het podium. Een klein sfeervol liedje, groovende rocksongs en symfonische kleuren. Haar songs zijn heel verhalend en de muziek sluit hier naadloos op aan. Thema’s zoals hoop, inspiratie en passie zullen op een herkenbare wijze de revue passeren. Esther laat zich van een kwetsbare kant zien maar gaat daarnaast ook een gezonde dosis humor en zelfspot niet uit de weg.

Een take-away voor 2022!

Media

Speellijst

No event found!