Banner Gerrie Smits Comedian Artiestenpagina

Gerrie Smits

Comedian Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. Als comedian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedy talent ten volste te gebruiken. Met een enorme dosis valse bescheidenheid geeft hij je een hilarisch maar ook spannend inkijkje in zijn leven; zijn jeugd, zijn liefde, zijn dochter en andere herkenbare thema’s. Hierbij balanceert hij zorgvuldig tussen kwetsbaarheid en hilariteit. 

Soloprogramma 2022-2023

Gerrie Smits Naakt

Naakt

In zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Naakt’ geeft cabaretier Gerrie Smits zich bloot. Met zijn heerlijke Brabantse accent vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf en zijn vrijheid. Van ademsessie en latrelatie tot zijn eigen lichaam.

Deze voorstelling wordt geregisseerd door Leon van der Zanden.

Soloprogramma 2021-2022

De Groene Steen - Gerrie Smits

De Groene Steen

Zijn debuutprogramma “De Groene Steen” gaat over de belangrijke, maar ook onbenullige zaken van het leven. Van de bevalling van zijn dochter tot zijn ervaringen als kermisexploitant. Van kamperen bij de boswachter tot het juk van zijn eigen naam. Gerrie gaat van links naar rechts met een heerlijk Eindhovens accent en als publiek ga je vanzelf met hem mee.

Overige Boekingsmogelijkheden

Stand up Comedy

Comedian Gerrie Smits is te boeken als stand up comedian voor allerlei gelegenheden. Zowel zakelijk als voor line-up shows. Met jaren ervaring bij o.a. the Laughing Lizzard in het Parktheater te Eindhoven is Gerrie ook als MC in te zetten.

Media

Speellijst

augustus 2022
september 2022
oktober 2022
No event found!
Load More