Banner Odette

Odette van der Molen

Odette van der Molen studeerde in 1992 succesvol af aan de Toneelacademie Maastricht. Een solide basis waarop zij vervolgens werkzaam is geweest als actrice, presentatrice, creator en comedian. Ze schreef, en speelde in, satirische sketches voor de VPRO (‘Waskracht’), AT5 (‘De Zwoele stad’) en het kinderprogramma ‘At Cindy’s’ van YORIN. Als presentatrice was ze onder andere te zien in het televisie programma ‘Lekker weg’ van de AVRO (met Mireille Bekooy).

Odette timmert alweer geruime tijd succesvol aan de weg met haar Standup Comedy Act en is inmiddels een graag geziene gast in de Nederlandse Comedy Clubs. In 2019 won Odette de publieksprijs van de Comedy Talent Award in Utrecht en sindsdien heeft haar carrière helemaal een vlucht genomen.

Met veel zelfspot, scherpe humor en rake typeringen vertelt zij hoe zij zich staande houdt in de huidige tijd en wat zij zoal doet om de generatiekloof te dichten. Haar unieke stijl is geschikt voor een breed publiek, maar weet wel dat ze U rode oortjes kan bezorgen.

Solo voorstelling seizoen 22-23

Poster Odette V1

Solo programma: "(NOT) Just for Expats"

In (Not) Just for Expats, een Engelstalige comedyshow met een Nederlands tintje, speelt Odette met de verschillen en gelijkenissen van de Nederlander en de verschillende culturen die via de expats in ons landje terecht zijn gekomen. 

Met veel zelfspot, scherpe humor en rake typeringen weet ze in deze show iedereen te verbinden.

Een perfecte voorstelling binnen een inclusief theateraanbod!

 

Media

Speellijst

No event found!