Marsha en Sem van het theaterbureau Damen en de Heer

Damen en de Heer is het gloednieuwe theaterbureau van Marsha Damen en Sem van den Borne.

Met de focus op transparantie, goede communicatie en een persoonlijke sfeer staan we klaar om als impresariaat maar ook als management op te treden voor artiesten, bands en acts. Met gezamenlijk ruim 30 jaar ervaring in events en theater en een commerciële achtergrond kennen we de markt en kunnen we je ontzorgen van boeking tot betaling. Als theater kun je bij ons rekenen op een divers aanbod aan theatervoorstellingen, heldere afspraken, snelle communicatie en een goede ondersteuning in de marketingactiviteiten naar een voorstelling toe.

“We brengen mooie dingen naar het theater, en theater naar andere mooie plekken”

Marsha Damen - omlijnd

Ik ben de trotse eigenaar van evenementenbureau The Event Composer en samen met Sem vorm ik Bureau Damen en de Heer. Door mijn commerciële achtergrond, ervaring in marketing, pr én eventmanagement en passie voor cultuur waren de plannen voor ons goednieuw theaterbureau snel gemaakt! Met onze combinatie van eigenschappen kunnen we alle partijen compleet ontzorgen. Ik ben optimistisch, hou van een uitdaging, heb een flinke dosis doorzettingsvermogen en werk jouw plannen graag gestructureerd en tot in detail uit!

Sem van den Borne - omlijnd

In de afgelopen 20 jaar heb ik me met alle vlakken van theater bezig gehouden. Als artiest leerde ik wat belangrijk is in het management van je optredens. Als regisseur en producent van diverse producties leerde ik wat er allemaal komt kijken bij een theatershow en bouwde ik mijn netwerk verder uit. Met alle ervaring die ik heb opgedaan, mijn creativiteit, mensenkennis en passie i.c.m. de slagkracht en communicatie skills van Marsha gaan we mooie dingen naar het theater brengen en theater naar andere mooie plekken!