Roman Sudesh Banner Illusionist Artiestenpagina

Roman Sudesh

Roman Sudesh is een goochelaar van de nieuwe stijl, een magic entertainer. In 2010 brak hij door dankzij zijn deelname aan de Uri Geller Show, waar hij als ware mindplayer en mentalist de finale bereikte. Daarna was hij te zien als meestergoochelaar in de televisieserie
“De Magische Winkel”.

Dankzij zijn podium presence, improvisatievermogen en zijn gevoel voor comedy is illusionist Roman Sudesh een unieke verschijning in zijn genre. Door zijn diversiteit aan skills is hij overal te vinden. Als tafelgoochelaar op een bedrijfsevent tot avondvullend in de theaters als mindplayer. 

Theatervoorstelling 22-23

Poster Beyond Illusions

Avondvullend theaterprogramma: "Beyond Illusions"

De meest persoonlijke show van Roman tot nu toe. Boordevol met illusies, mindtricks, magic, mindreading en nog veel meer. Of je nu van goochelen houdt of niet, Roman weet je als geen ander te boeien. In deze show komt zijn ware aard echt naar boven, of is het uiteindelijk toch allemaal maar illusie?

Overige Boekingsmogelijkheden

Goochelshows

Op elke gewenste plek weet Illusionist Roman Sudesh met zijn jarenlange ervaring een goochelshow vol illusies en skills neer te zetten. Een voorstelling vol met humor, voor jong en oud. Van een klein familiefeest tot een groot evenement, met Roman heb je altijd magic op maat.

Tafelgoochelen


Vingervlugge goocheltrucs die zich voor je ogen afspelen, een geweldig mooie toevoeging aan een evenement. Een interactieve en mobiele act die op elke locatie en type evenement in te zetten is. 

Media

Speellijst

No event found!