Banner Tessa Marie

Tessa Marie

Tessa Marie is 30 jaar en komt uit Oegstgeest. Het zingen begon bij haar al vroeg achterop de fiets bij haar moeder. Ze danste veel en trad op bijna elk familiefeestje wel op. Toen ze 18 was ging ze naar het Conservatorium, waar ze afstudeerde met zang als hoofdvak. Eigen liedjes schrijven had vooral haar interesse. Mensen even laten meekijken en meevoelen hoe haar wereld eruit zag. Na een moeilijke periode in haar leven is ze ‘Liedjes uit mijn rugzak’ gestart. Een project waar helemaal haar hart ligt. Ze geeft mensen een kijkje in het leven van iemand met psychische kwetsbaarheden en hoopt hiermee dat mensen daar herkenning en houvast in zullen  vinden.

Solo voorstelling seizoen 2022/2023

posterLUMR4

Solo programma: "Liedjes uit mijn Rugzak"

Overspannenheid, burn-out en depressie. Het is overal om ons heen. (Ook al zien of horen we het niet altijd.) Helaas is de taboe er nog niet helemaal vanaf. Tessa Marie laat in haar voorstelling ‘Liedjes uit mijn rugzak’ zien hoe een jong meisje met dromen, opgroeit tot een heel succesvol lijkende jonge vrouw, die eigenlijk heel weinig zelfliefde en vertrouwen heeft en uiteindelijk onder het gewicht van haar rugzak in een depressie raakt.

Wat gebeurt er nou eigenlijk met iemand die zoiets doormaakt? En hoe kom je eruit? Tessa haar antwoord? Maak van iets moeilijks, iets moois!

Media