Logo Theater in de Pluk

In samenwerking met de Pluk in Geldermalsen organiseert Bureau Damen & de Heer het komende theaterseizoen een reeks van hele toffe theatervoorstellingen in de Pluk. Elke 3e donderdag van de maand wordt DE theateravond van de Pluk. Met een diversiteit aan voorstellingen; van comedy, tot muziek, van illusie tot een neurowetenschappelijke theaterlezing. Voor ieder wat wils!

Hieronder vind je alle voorstellingen op volgorde, lees je meer over de artiesten en kun je je kaartjes voor de betreffende show bestellen.

Verder hebben we nog een aantal leuke deals! 

Trio van comedy

€39,00

Voor de liefhebben van comedy en cabaret. Je krijgt kaarten voor:

Gerrie Smits (18/11/21)

Sem van den Borne (16/12/21)
The Wheel of Comedy (17/3/22)

Keuzekwartet

€50,00

De naam zegt het al. Jij kiest vier voorstellingen uit en je hebt een voordelig theaterpakket op maat!

Een heel goed pakket om eens te proeven van het onbekende en je theaterzintuigen te prikkelen!

De voorstellingen

Donderdag 14 oktober - 20:30 uur - Wolf Martini & Joost Zoeteman (geannuleerd)

Wolf Martini Joost Zoeteman poster

Deze twee bekende gitaristen uit de jazz en wereldmuziek nemen u mee in de veelzijdige wereld van de gitaar. Verschillende soorten gitaren en stijlen komen 

aanbod van BeeGees tot Eric Clapton, en van jazz tot pop en wereldmuziek. Naast het spelen vertellen de heren veel over de achtergrond van de gitaar en de gespeelde stukken. Het speelplezier 

werkt aanstekelijk en de losse stijl van presenteren beloofd een geslaagde avond. 

* Oorspronkelijke voorstelling was met Paulus Schäfer, maar die is deze avond door omstandigheden verhinderd.

Donderdag 18 november - 20:30 uur - Gerrie Smits

De Groene Steen - Gerrie Smits

Comédian Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. 

Zijn debuutprogramma “De Groene Steen” gaat over de belangrijke, maar ook onbenullige zaken van het leven. Van de bevalling van zijn dochter tot zijn ervaringen als kermisexploitant. Van kamperen bij de boswachter tot het juk van zijn eigen naam. Gerrie gaat van links naar rechts met een heerlijk Eindhovens accent en als publiek ga je vanzelf met hem mee.

Meer over Gerrie

Donderdag 16 december - 20:30 uur - Sem van den Borne

Poster Dichtbij Sem van den Borne

Cabaretier Sem van den Borne is een podiumdier pur sang. In 2013 en 2014 drong hij door tot de finales van het Parkstad Cabaret Festival en Cabaretteketet. Ook speelde hij de halve finale van het Utrechts Cabaret Festival. 

In ‘Dichtbij’ geeft comedian Sem van den Borne een kijkje in zijn leven. Zijn struggles met het vaderschap als alleenstaand vader. Zijn scheiding en het vinden van een nieuwe liefde. Maar ook hoe alles in perspectief is komen te staan en hoe hij er nu voor kiest om veel meer uit het leven te halen. Persoonlijk en hilarisch, af en toe op het randje van rauw, maar van hem kun je het hebben.

Meer over Sem

Donderdag 6 januari - 14:30 uur - Sudesh Roman (familievoorstelling)

Poster Beyond Illusions

Roman Sudesh is een goochelaar van de nieuwe stijl, een magic entertainer. In 2010 brak hij door dankzij zijn deelname aan de Uri Geller Show, waar hij als ware mindplayer en mentalist de finale bereikte. Daarna was hij te zien als meestergoochelaar in de televisieserie “De Magische Winkel”.

De meest persoonlijke show van Roman tot nu toe. Boordevol met illusies, mindtricks, magic, mindreading en nog veel meer. Of je nu van goochelen houdt of niet, Roman weet je als geen ander te boeien. In deze show komt zijn ware aard echt naar boven, of is het uiteindelijk toch allemaal maar illusie?

Meer over Roman

Donderdag 20 januari - 20:30 uur - Leif de Leeuw en Sem Jansen

Poster Leif de Leeuw en Sem duo optredens

Een theatervoorstelling om bij achterover te gaan zitten en jezelf op het Amerikaanse platteland te wanen. Leif de Leeuw als begenadigd gitarist en Sem Jansen (winnaar Hit The Road 2020 en finalist We Want More 2021) met zijn rauwe country stem. Beide spelen op gitaar akoestische versies van hun favoriete Americana songs van o.a van Darrell Scott, Brad Paisley en Chris Stapleton.

Laat je betoveren door deze heerlijke muziek vol melancholie, die zijn wortel heeft in de blues, maar waarin je ook invloeden van country, bluegrass en folk terug hoort.

Meer over Leif

Donderdag 17 februari - 20:30 uur - Chantal van den Berg

Visual Show aangepast

Een interactief theatercollege over de grootste strijd ter wereld, man vs. vrouw! Alhoewel we het gelukkig goed met elkaar kunnen vinden, begrijpen we toch ook heel veel niet van elkaar. Want waarom kijkt die vent nou niet eens om zich heen, als ie iets zoekt terwijl het recht voor zijn neus ligt?? En waarom blijft die vrouw maar praten, terwijl ik daar helemaal niet op zit te wachten… kom meteen met de samenvatting.

Chantal neemt je mee op een interactieve reis door de hersenen om stil te staan bij alle miscommunicatie en alle ergernis die we dagelijks tegen het lijf lopen. Ze laat je zien hoe de hersenen van een man totaal anders werken dan die van een vrouw. Enerzijds voor dat beetje begrip naar elkaar, maar zeker ook zodat we leren hoe we net even makkelijker onze zin kunnen krijgen! 

Meer over Chantal

Donderdag 17 maart - 20:30uur - The Wheel of Comedy

Visual Comedy Wheel

The Wheel of Comedy is een uniek standup-comedy concept voor in de Nederlandse theaters! Gewapend met een rad met onderwerpen gaat MC Bram Martens naar het theater en neemt 2 professionele comédians en een comedy talent mee. 

The Wheel of Comedy… een show vol verrassingen en unieke bits, omdat het rad bepaalt waar de comédian het over zal moeten hebben. En het leukste van alles is, dat er ook een aantal blanco plekken op het rad zijn, die door het publiek mee ingevuld mogen worden. Op het puntje van de stoelen en lachen geblazen!

Meer over Bram

Donderdag 21 april - 20:30 uur - Esther Pelgrom

Esther_Theaterposter_Final_zonderwoorden

Met het theaterconcert ‘Promises to go’ belooft Esther samen met haar 4-koppige band een verrassende voorstelling vol kleur. Haar eigen werk laat haar veelzijdigheid goed uitkomen. Ze houdt van lekker veel reuring op het podium. Een klein sfeervol liedje, groovende rocksong en symfonische kleuren. Haar songs zijn heel verhalend en de muziek sluit hier naadloos op aan. Thema’s zoals hoop, inspiratie, en passie zullen op een herkenbare wijze de revue passeren. Esther laat zich zich van een kwetsbare kant zien, maar ze gaat daarnaast ook een gezonde dosis humor en zelfspot niet uit de weg.

Meer over Esther Pelgrom

Donderdag 19 mei - 20:30 uur - The Artist Academy

The Artist Academy Poster

In ‘The Artist Academy’ worden artiesten uit diverse disciplines live voor publiek gecoacht door cabaretier Leon van der Zanden. 

Tijdens deze masterclass treden er drie artiesten op die ieder hun eigen materiaal ten gehore brengen. Gedurende het optreden onderbreekt Leon de artiesten om hen feedback te geven of vraagt hij ze om het juist helemaal anders te doen. Hij werkt hierin samen met het publiek. Misschien ben je zo wel getuige van de geboorte van een hilarische grap, of juist van een enorm krachtig en kwetsbaar verhaal.

Leon weet met al zijn ervaring en feilloze intuïtie de artiesten weer terug te brengen bij zichzelf en bij de kern van hun boodschap. Een inspirerende avond vol met alles wat theater zo mooi maakt!