Banner Tuintheaterfestival

Op zondag 11 en 18 juli vindt het Tuintheaterfestival editie Bladel plaats. Tijdens deze middag maak je kennis met onze uiteenlopende artiesten. Van comedy tot bluesrock en van singer-songwriter tot illusie, we hebben voor ieder wat wils! Onder het genot van een drankje neem je op jouw zelf meegebrachte kleedje of een van de stoeltjes plaats in de speciaal voor ons festival opengestelde tuinen. Na ieder optreden wandel je via een leuke route naar de volgende locatie. Zo zie je deze middag vier voorstellingen van 25 minuten. Welke artiesten je precies gaat zien blijft nog even een verrassing! Enkele dagen voor het evenement ontvang je een email met jouw startlocatie.

Aan het tuintheaterfestival nemen de artiesten van Bureau Damen en de Heer deel. Onder aan deze webpagina vind je meer informatie over deze artiesten.

Alle geselecteerde tuinen zijn gelegen in Bladel. Een aantal dagen voor het festival ontvang je van ons een email met het adres van jouw startlocatie. Dit is de tuin waar de eerste voorstelling plaats gaat vinden. Daarnaast voegen we een route toe met de andere drie locaties.

De eerste voorstelling begint om 13.30 uur. Een aantal dagen voor het festival ontvang je van ons een email met jouw startlocatie. De vierde en laatste voorstelling is rond 16.15 uur afgelopen.

Zowel op 11 als op 18 juli treden dezelfde artiesten op. Omdat wij rekening houden met alle geldende corona maatregelen laten wij niet teveel publiek samen komen per tuin. We hebben er daarom voor gekozen om het festival op twee dagen plaats te laten vinden om zoveel mogelijk mensen de kans te geven ons festival te bezoeken.

De deelnemende tuinen liggen op uiteenlopende locaties daarom zijn niet alle routes even lang. Als je deelneemt aan ons tuintheaterfestival loop je een route van maximaal 3 km.

Natuurlijk! In samenwerking met de lokale horeca zorgen wij dat er in iedere tuin een to go horeca punt aanwezig is waar je voor een drankje en hapje terecht kunt. 

Op iedere route is er minimaal bij een van de locaties een openbaar toilet aanwezig. Bij de overige locaties kun je in geval van nood natuurlijk altijd gebruik maken van het toilet. 

We hebben voor iedere route parkeergelegenheid voorzien. Tegelijk met jouw startlocatie ontvang je ook meer informatie over waar je de auto kunt parkeren.

Omdat de voorstellingen in de openlucht plaatsvinden zijn we afhankelijk van het weer. Op de dag van het festival ontvang je rond 10.00 uur in de ochtend een email over de weersverwachting. Indien nodig schuiven wij een enkel uurtje in de tijd om een bui te vermijden. Als het de hele dag gaat regenen zijn wij helaas genoodzaakt het festival te verplaatsen. Indien je op de eventuele nieuwe datum niet deel kunt nemen storten wij het bedrag natuurlijk naar je terug. Voel je vrij om je op de weersomstandigheden aan te passen; een poncho, dekentje, zonnebrand, laagjes kleding en een kussentje om te zitten zijn altijd welkom!

Tijdens het festival hanteren we de meest actuele maatregelen. Tegelijk met de informatie over jouw startlocatie lichten we dit nader toe.

Artiesten Tuintheaterfestival